Sunday, July 31, 2011

Senarai pemenang July Contest "Kau Sahabat Kau Teman".Tahniah !!

Hello follower !!Hari ini pemenang contest "Kau sahabat kau teman" telah tersenarai.Pemenang telah dipilih oleh hana dan syafa sahaja.Saya tidak dapat join sebab terlalu busy dengan kerja tapi saya tahu pilihan mereka adalah pilihan yang tepat dan adil.Tahniah kepada semua pemenang-pemenang.Bagi yang tidak menang contest ini tak apa nanti bila ada contest lain anda sertailah lagi ye ;).Tahniah sekali lagi buat semua <3

Pemenang Juara Kau Sahabat Kau Teman:-
(Contact lens from HusnaMan Lens)

Pemenang tempat ke 2:-
(Baju couple from FazUnique Collection )

Pemenang tempat ke 3:-
(Pashmina from Yana)

Pemenang tempat ke 4:-
(Earphone from Lovelylil Fashion)

Pemenang tempat ke 5:-

Pemenang tempat ke 6:-
(Shawl from FazUnique Collection)
Pemenang tempat ke7:-
(Banglet fromYana)

Pemenang Saguhati:-
(Topap from hana)

P/S: Tahniah kepada para pemenang, anda dikendaki untuk menghantar maklumat diri anda kepada saya melalui FACEBOOK saya . harap anda menghantar maklumat itu secepat yg mungkin yee.. dan yang tidak berjaya harap maaf jangan bersedih. Anda tidak menepati syarat-syarat yang kami  hendak dan cerita anda kurang menarik hati pembaca, harap maaf sila cuba pada 'Contest' seterusnya, terima kasih :)

PP/S: 
kepada pemenang anda dikehendaki untuk meletakkan page dan banner ini diblog anda . hehe harap maaf atas kesulitan ini. jika tidak hadiah anda akan ditahan . sorry sorry .


fazunique collection
Powered by BannerFans.com

that's all mudah kan.
congratulation !

Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

Saturday, July 16, 2011

July GiveAway

Assalamualaikum readers,ini adalah contest besar-besaran buat kali pertama hana nak buat okay tanpa melengahkan masa.Tajuk contest ini adalah 'Kau Sahabat Kau teman' oleh hana , syafa dan yana.



syarat-syarat penyertaan :
  1. anda wajib follow blog hanasyafawani dan yana 
  2. contest ini adalah terbuka untuk sesiapa saja yang berminat dan hanya untuk perempuan..
  3. buat satu entry bertajuk July Give Away:Kau Sahabat Kau Teman by Hana,syafa dan kak yana
  4. copy banner kat atas letak dekat entry anda.
  5. ceritakan tentang sahabat baik anda . gambar anda dengan sahabat anda atau gambar sahabat anda itu saja wajib diletakkan.
  6. ceritakan tentang sahabat anda contoh: perangai dorang,fizikal dorang
  7. ceritakan dugaan apa yang anda pernah tempuh sama sama
  8. ceritakan pengalaman paling manis anda dengan sahabat anda.
  9. wajib copy syarat-syarat ini dan copy senarai sponser.
  10. wajib tagkan contest ini dekat kawan-kawan anda sekurang-kurangnya 2orang (diorang mesti tahu tentang contest ni)
  11. lepas dah buat entry tinggalkan link dekat komen dekat post ini.



Kami jugak akan menyediakan hadiah-hadiah yang menarik antaranya:-

  •  contact lens (untuk 2 orang)
  •  baju couple untuk best friend
  •  earfone cartoon(korang boleh pilih)
  • shawl
  • pashmina
  • dan sebagainya kami akan bagitahu di pertengahan contest ini

dan senarai sponsor-sponsor kami

senarai-senarai sponser:
  1. Husnaman Lens Shop
  2. FazUnique Collection
  3. many presents from kak yana
  4. Lovely Lil Efashion
  5. Topup from hana
Pemenang akan dipilih secara random dengan hasil nukilan yang menarik.Jom sertai contest kami ;) !

Thank you :)

Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !