Wednesday, October 20, 2010


never never never give up !!
you can do it yana !!

sangat sangat sedih bila tengok result orang lain .
masing-masing result gempak .
tapi yana result just credit .
OMG !!lagi berapa hari sahaja tapi masih tak confident .
bile lihat jadual SPM pasti gugur air mata ni .
bila nak confident ni ?

Remember your mission   !!!

6A+4C


6A-Bahasa Melayu
-Pendidikan Islam
-Science
-Mathematics
-Prinsip Akaun
-Information Communication Technology


4C-Bahasa Inggeris
-Addational Mathematics
-Sejarah
-Ekonomi Asas


Remember you target !!!


My target

Diploma in Accounting !!

I Miss You So Much !!!








Kenapa hari ini lain mcm je ?
knp tak text ?
knp tade gelak ketawa and senyuman dari qila ?
Qila ada masalah ke ?

rindu sangat dengan dia,dapat jumpe pun pagi saje itu pun kejap je .waktu balik tak jumpe .ptg tak dapat text and call .sedihnya rase hari ini bile tak dapat kacau qila and aiman .qila mcm ada masalah tapi dia tak story and cakap pun .walaupun kitaorang dah selalu gaduh and salah paham tapi tak pernah pun nak take serius about that .
dia peneman yana bile sedih tapi hari ini tah knp dia hilang plak .

LOVE YOU !!!







Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

Wednesday, October 13, 2010

1. Persahabatan adalah satu satunya pintu kebebasan kita.Banyak perkara yang tak dapat kita nyatakan kepada isteri sekali pun,tetapi dapat dinyatakan kepada sahabat.Persahabatan yang jujur adalah salah satu tangga kenaikan
2. Supaya beroleh sahabat,hendaklah diri sendiri layak buat disahabati orang.
3. Sahabat mu suka pada mu, tetapi tidaklah tiap tiap orang yang suka kepada mu itu adalah sahabat mu.
4. Kesenangan hidup mu adalah memperbanyak teman,tetapi bukti persahabatan yang setia ialah diwaktu kesukaran.
5. Yang semulia mulia kewajipan bersahabat ialah mengetahui kehendak dan kemahuan sahabat mu sebelum dikatakan.Dan perkenankan permintaannya sebelum dimintanya.Serta bersahabatlah kerana Allah S.W.T.
6. Kalau mempunyai banyak sahabat, janganlah jadi sahabat untuk seorang sahaja.
7. Kalau sahabat mu tertawa,hendaklah dikatakan apa sebab dia senang , kalau sahabat mu menangis,engkau mesti periksa apa sebab dia susah.
8. Jika engkau memberi sesuatu pada sahabat mu,bererti memberikan kepada diri mu sendiri.
9. Bila orang telah merasa dirinya besar,dia lupa akan salahnya,hanya sahabat yang setia yang sanggup membuka matanya.
10. Teman yang 'berudang disebalik batu' adalah seumpama anjing ditepi jalan,yang ditujunya hanya tulang yang akan dilemparkan kepadanya,bukan tangan yang melemparkan tulang itu.







































tangisan demi tangisan tanpa henti .penyesalan serta persoalan tiada henti .jawapan yang dinanti tidak muncul .dia tertawa disamping keluarga untuk menyembunyikan segala keperitan,kedukaan serta kesedihan.Tetapi bila dia kesepian kenangan serta tangisan akan terungkai.Si dia insan keluarga yang sentiasa menceriakan kehidupan adiknya tetapi dia juga tidak mahu adiknya kesedihan.Nak menangis tak ada sapa dengar,nak meraung dikata gila.Hanya senyum penamatnya.Apabila kesabaran melawan keegoaan tiada peluang kesabaran itu menang.Ego tak bawa kita pada jalan penyelesaian tetapi merumit sesuatu persoalan itu.Jadi ketepikan ego bincang dan fikir supaya segala selesai tanpa persoalan.








































love my family & myselve .
tiada sahabat kehidupan tetap diharungi .




Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

Saturday, October 9, 2010

my lovely cousin !!

Wan Nur Syafiqah


Nur Hamira




Nur Shaheeda


Muhd Hafiz Hanis & Wan Amirul Asyraf


Nur Shakirah & Khairunnisa

Muhd Fathullah
Amirul Fawwas


there is my all cousin in my heart .tapi ada yang tak ada .along the best sister that i had in my life .dia tak pernah berkira bila minta tolong and suke membantu .bila semua balik kg alongg akan jadi gilo dengan perangai bujang2 kg .kak sha the best2 sister that i had .walaupun pernah buat salah dengan dia tapi dia tak pernah nak ungkit atau berdendam .wawa dengan kak ngah pernah ramalkan yang kak sha akan kahwin dulu .ialah bakal husband dah ada .ciri2 menjadi ibu pun dah ada tinggal nak masuk meminang saje .hahaha :D .kak sha jangan marah nanti cepat tua .Kak ngah pulak the strong girl .she never ever give up walaupun ada masalah .kyra & nisa pulak my cousin that always in beside me if i have problem .they always give me support if i not confident with myselve .kami pantang berjumpe ade saje gosip yang akan digempar gempurkan .hafiz & mirul selalu cerita pasal awek dia orang .kadang tu loteh jugak dengar .tapi kadang tu nak jugak dengar mana tak nye sometimes benda yang kecik pun diaorang boleh jadikan besar .fawwas pulak the cool guys .nak SPM ni tapi wawa tengok dia rilex saje macam tak periksa pulak .tapi dia nie diam2 berisi jugak .hahahaha :D.




LOVE YOU GUY'S !!!!!!
I LOVE YOU !!!!
<3 <3 <3








love myselve and family








Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !





 seronok nye raye !!!!
walaupun time 1st raye tade sesi photography .
tp ble kamera bru mkngah da ade .
mule la kami klu jumpe .
ade saje gmbr yg akn di snap .
sgt sgt seronok .ari nie g raye at Klangand Puchong .
sangat kelakar kerana banyak ragam dan perangai den jumpo .
hahaha :D .Ya Allah nikmat nye ade sedare mare yg rmai .
esok ade open house .tp still kt KL mcm mne nie .
susah susah bile seronok sgt beraye .
hahaha .
rindu Qila Shah .























riang hati ku disisi org disygi
in my heart:Qila Shah,Qhairiel Qayyim,Nurul Ashikin,Qistina Zahariman & Muhd Azamudin





Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

Sunday, October 3, 2010

tak focus .hehe ;) .

akaun kertas johor sgt sgt susa .
so kepale serabut gile .
da la bengang tgk bola .
pengadil dye xadil .
skit aty wlaupun n.9 dpt 1 mate .
ape2 pun puas aty .
dgn pemain negeri sembilan .
sori adk qila xfocus txt with u .
yg si faidhi plak dr pg xangkt2 fon .
bengang btol ,
klu ade dpn dye .
da lme kne lempang gan yana .













love myself !
in my heart:Qila Shah,Qhairiel Qayyim,Nurul Ashikin,Qistina Zahariman ;)
Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !





that's my little sister .she's always beside me .
when i happy,sad n cry .i never ever forget u syg .
remember one thng .u're special one in my life .
u're always in my heart .syg kamo sgt sgt .
ilysdm !!<3
















love myself !!
in my heart:Qila Shah,Qhairiel Qayyim,Nurul Ashikin,Qistina Zahariman n Hemy Norsham




Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

I'm new

da lame tergerak hati nk buat .
baru skrg ade mase nak buat .










love myself !!<3
Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !