Saturday, October 9, 2010

my lovely cousin !!

Wan Nur Syafiqah


Nur Hamira




Nur Shaheeda


Muhd Hafiz Hanis & Wan Amirul Asyraf


Nur Shakirah & Khairunnisa

Muhd Fathullah
Amirul Fawwas


there is my all cousin in my heart .tapi ada yang tak ada .along the best sister that i had in my life .dia tak pernah berkira bila minta tolong and suke membantu .bila semua balik kg alongg akan jadi gilo dengan perangai bujang2 kg .kak sha the best2 sister that i had .walaupun pernah buat salah dengan dia tapi dia tak pernah nak ungkit atau berdendam .wawa dengan kak ngah pernah ramalkan yang kak sha akan kahwin dulu .ialah bakal husband dah ada .ciri2 menjadi ibu pun dah ada tinggal nak masuk meminang saje .hahaha :D .kak sha jangan marah nanti cepat tua .Kak ngah pulak the strong girl .she never ever give up walaupun ada masalah .kyra & nisa pulak my cousin that always in beside me if i have problem .they always give me support if i not confident with myselve .kami pantang berjumpe ade saje gosip yang akan digempar gempurkan .hafiz & mirul selalu cerita pasal awek dia orang .kadang tu loteh jugak dengar .tapi kadang tu nak jugak dengar mana tak nye sometimes benda yang kecik pun diaorang boleh jadikan besar .fawwas pulak the cool guys .nak SPM ni tapi wawa tengok dia rilex saje macam tak periksa pulak .tapi dia nie diam2 berisi jugak .hahahaha :D.




LOVE YOU GUY'S !!!!!!
I LOVE YOU !!!!
<3 <3 <3








love myselve and family








Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment