Wednesday, October 20, 2010


never never never give up !!
you can do it yana !!

sangat sangat sedih bila tengok result orang lain .
masing-masing result gempak .
tapi yana result just credit .
OMG !!lagi berapa hari sahaja tapi masih tak confident .
bile lihat jadual SPM pasti gugur air mata ni .
bila nak confident ni ?

Remember your mission   !!!

6A+4C


6A-Bahasa Melayu
-Pendidikan Islam
-Science
-Mathematics
-Prinsip Akaun
-Information Communication Technology


4C-Bahasa Inggeris
-Addational Mathematics
-Sejarah
-Ekonomi Asas


Remember you target !!!


My target

Diploma in Accounting !!

I Miss You So Much !!!








Kenapa hari ini lain mcm je ?
knp tak text ?
knp tade gelak ketawa and senyuman dari qila ?
Qila ada masalah ke ?

rindu sangat dengan dia,dapat jumpe pun pagi saje itu pun kejap je .waktu balik tak jumpe .ptg tak dapat text and call .sedihnya rase hari ini bile tak dapat kacau qila and aiman .qila mcm ada masalah tapi dia tak story and cakap pun .walaupun kitaorang dah selalu gaduh and salah paham tapi tak pernah pun nak take serius about that .
dia peneman yana bile sedih tapi hari ini tah knp dia hilang plak .

LOVE YOU !!!







Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

1 comment:

  1. good luck yana. semoga hasrat nk masuk uitm tercapai. :)

    ReplyDelete