Saturday, November 27, 2010

I want a Barney bear ;) !!


BARNEY !!

Pagi tadi bangun andd mandi awal.Sebab nak kemas kini otak ini awal pagi sikit.Tengah-tengah breakfast Nasi Lemak made by My Mum pagi tadi pegang remote control andd tukar channel TV3.Tengok-tengok citer "Barney's and Friends" tergerak hati nak tengok.Comel sangat Barney,sampai dalam hati cakap lepas exam nak cari bear Barney la.Masa ending citer tu Barney's and Friends nyanyi lagu "I Love You",comel sangat sampai hati tergerak lagi nak download.Aku senyum sorang-sorang dengan lagu tu.Nak kata macam orang gile pun ade jugak.Bak kata Qila Shah andd Qis i'm not gile tapi weng !.HAHA XD.




Lepas itukan yana tukar channel ASTRO RIA,adik jerit "akak jangan tukar!!!" sebab iklan citer  "White Chicks"!Adik cakap akak malam ini kita tengok citer ini nak?Citer inikan akak suke tengok,kelakar andd cool.Cakap kat dia mood hari ini macam tak ada je so malaslah.Tapi bile lepas solat tadi mood kembali pulang.So malam ini belajar awal sikit then TV time!!Dah cakap dengan diri belajar 24 hours pun belum tentu masuk semua andd boleh tenang so we need chill up.hehe :D .Suke hati saje hati ini cakap macam itu.So guys leave your comment okayy ;) .

Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

Sunday, November 14, 2010

bile otak dah serabut....

hey guys !
segalanya makin teruk gara-gara  YANA  .
yana tak tahu nak BUAT apa LAGI .


MY TWINS !


them is my TWINS that i love them fucking damn much !
guys i miss the moment that we together with happenies and a lots of  smile and laugh .
but now all gettin worse ,i don't know why???
guys right now i need your support and opinion .
guys sis dah tak tahu nak buat apa lagi..sis tak tahu mana silap sis..kalau boleh berputar balik masa ,sis nak sangat .
sis akan hargai masa tu and tak akan sakitkan hati korang sikit pun tapi sekarang semuanya dah terlambat .
guys bantu sis ,sis tak dapat nak focus with SPM sedangkan banyak subjek sis kena buat revision . 
sis nak mintak maaf sangat-sangat sebab sis tak dapat puaskan hati korang .
sis harap korang jujur dengan sis..apa salah sis ?and apa yang perlu buat ?




MY DARLING !



she is NUR AFIQAH that understand me and try to help me when i fighting with my twins .
eyka sorry sangat-sangat sebab sis selalu menyusahkan eyka .
hope i understand kenapa okayy .
remember !!i'm Liyana Najwa always love you and miss you so damn much like my twins .



MY TARGET !!

7 A 3 B !!

DIPLOMA IN ACCOUNTING !!
DEGREE IN ACCOUNTING !!
and be a accountant !



Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !