Sunday, November 14, 2010

bile otak dah serabut....

hey guys !
segalanya makin teruk gara-gara  YANA  .
yana tak tahu nak BUAT apa LAGI .


MY TWINS !


them is my TWINS that i love them fucking damn much !
guys i miss the moment that we together with happenies and a lots of  smile and laugh .
but now all gettin worse ,i don't know why???
guys right now i need your support and opinion .
guys sis dah tak tahu nak buat apa lagi..sis tak tahu mana silap sis..kalau boleh berputar balik masa ,sis nak sangat .
sis akan hargai masa tu and tak akan sakitkan hati korang sikit pun tapi sekarang semuanya dah terlambat .
guys bantu sis ,sis tak dapat nak focus with SPM sedangkan banyak subjek sis kena buat revision . 
sis nak mintak maaf sangat-sangat sebab sis tak dapat puaskan hati korang .
sis harap korang jujur dengan sis..apa salah sis ?and apa yang perlu buat ?




MY DARLING !



she is NUR AFIQAH that understand me and try to help me when i fighting with my twins .
eyka sorry sangat-sangat sebab sis selalu menyusahkan eyka .
hope i understand kenapa okayy .
remember !!i'm Liyana Najwa always love you and miss you so damn much like my twins .



MY TARGET !!

7 A 3 B !!

DIPLOMA IN ACCOUNTING !!
DEGREE IN ACCOUNTING !!
and be a accountant !



Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment