Saturday, November 27, 2010

I want a Barney bear ;) !!


BARNEY !!

Pagi tadi bangun andd mandi awal.Sebab nak kemas kini otak ini awal pagi sikit.Tengah-tengah breakfast Nasi Lemak made by My Mum pagi tadi pegang remote control andd tukar channel TV3.Tengok-tengok citer "Barney's and Friends" tergerak hati nak tengok.Comel sangat Barney,sampai dalam hati cakap lepas exam nak cari bear Barney la.Masa ending citer tu Barney's and Friends nyanyi lagu "I Love You",comel sangat sampai hati tergerak lagi nak download.Aku senyum sorang-sorang dengan lagu tu.Nak kata macam orang gile pun ade jugak.Bak kata Qila Shah andd Qis i'm not gile tapi weng !.HAHA XD.




Lepas itukan yana tukar channel ASTRO RIA,adik jerit "akak jangan tukar!!!" sebab iklan citer  "White Chicks"!Adik cakap akak malam ini kita tengok citer ini nak?Citer inikan akak suke tengok,kelakar andd cool.Cakap kat dia mood hari ini macam tak ada je so malaslah.Tapi bile lepas solat tadi mood kembali pulang.So malam ini belajar awal sikit then TV time!!Dah cakap dengan diri belajar 24 hours pun belum tentu masuk semua andd boleh tenang so we need chill up.hehe :D .Suke hati saje hati ini cakap macam itu.So guys leave your comment okayy ;) .

Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment