Saturday, December 18, 2010

hello hello hello !
hehe :D.Penatnya berjalan hari ini..huh.Tengah hari pegi kenduri nak tunggu mak atam yana datang punye la lame :)))).Lepas kenduri ingatkan terus balik tapi pergi cari kedai muffin untuk buat tambahan kenduri kahwin..ayoyo sangat la letih.3 tempat pluss D'Haja.Tapi seronok la dapat jugak lepaskan hajat nak kek coklat yang dirindui..haha :D.Lagi best bila yana dapat jugak shawl baru setelah sekian lame tak shopping selendang..hehe :D.Nanti yana selitkan sekali gambar shawl tu eh ;).


Pic:orang dah lame beli yana baru nak beli..ketinggalan zaman betul..haha :D .


Ouh ye hari ini hati ku riang sebab Malaysia akhirnya dapat jugak masuk ke final.I <3 Malaysia.Tapi yang membuatkan hati yana risau dan runsing bila banda mula tak enak dan rasa nak demam.huhu :(.Hopefully sihat la ye sebab lusa ini my final paper.





Sayang mereka:Nur Afiqah Qistina Aishah Nursya'Aqilah Aiman Fareez ;) !!




Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment