Friday, December 17, 2010

hey !
guys hari ini nak story pasal adik-adik angkat yana.Hurm..yana tak tahu la akan kenapa yana selalu rasa macam ini.sapa yana kat dia orang?kenapa dia orang buat yana macam tunggul?kenapa susah yana nak percaya yang dia orang sayang yana?kenapa yana rasa macam yana seorang saje sayang kau orang?macam syok sendiri?aish entah la kan.

Nur Afiqah :)

mule-mule yana story pasal afiqah dulu okayy.I'm call her eyka,dia tak banyak masalah pun dengan yana tapi dia dah jarang tegur yana.Yana tak pasti la sama ada dia ini macam mana.Dia dah tak kongsi masalah dia dengan yana,dah tak banyak cerita dengan yana dan susah untuk yana paham dia.Yana rindu dia yang selalu cerita dan gossip dengan yana tak kira la pasal sapa pun,dia mesti ada saja nak cerita dengan yana.Eyka i miss you so much sayangg!!I hope we can chit chat like before dan jangan sembunyikan masalah dari yana.Love you so much <3 <3 <3 !


Qistina Aishah Zahariman

sekarang yana nak cerita adik yana yang sorang ini.I'm call her qis,yana suke sangat dengan dia.Dia jenis yang  suke berterus-terang walaupun manis atau pahit.Yana suke qis cakap yang dia cemburu tengok yana lebih-lebihkan qila :).Dari situ yana boleh belajar dari kesilapan yana.Tapi sayang jangan benda kecil terus nak marah dan cakap yang tak betul sayangg.Pasal gambar itu yana letak love hanya sebagai hiasan dan corak sayang,tak ada maksud lain pun.Qis  jangan salah paham okayy yana tak maksud apa-apa pun.Qis yana tak pernah pun nak berat sebelah dengan qis atau dengan yang lain.Yana sayang semuanya sama saja,tak ada yang lebih tak ada yang kurang hope qis paham sayang.Tapi yana mengaku yang yana lebihkan qila,yana akan cube untuk perbetulkan.Qis i know you jealous but qis tolong jangan salah paham okay.Qis yana minta maaf kalau yana selalu tak ada disisi qis bila qis dalam masalah ataupun sedih.Tapi qis boleh story bila-bila saja kalau qis ada masalah..mungkin dengan berkongsi qis tak ada la tension or stress sangatkan.Yana minta maaf kalau yana tak boleh buat qis senyum or happy tapi yana akan buat yang termampu okay.Yana harap sangat qis be a strong girl okayy ;) !I hope kita boleh slow talk,qis cakap apa yang qis pendam selama ini dengan yana okayy :).I miss you so much darlingg.Love you so much darlingg <3 <3 <3 !

Nursya'Aqilah Mohd Shah

seterusnya,i'm call her qila.tapi banyak gelaran yang yana bagi kat dia..padan muke dia :D !Qila yana tak tahu sama ada qila ikhlas ke tak sayang yana?yana dah kurang gaduh dan tak banyak masalah pun dengan dia.Tapi dia ini jenis tak terus terang dengan yana,so yana tak tahu dia ini jealous ke,marah ke,sakit hati ke.Macam hari tu dia tengah skype dengan cella andd leesa kenapa susah sangat dia nak cakap dia busy,tak ada la yana kacau dia.Ini tak bila kawan-kawan dia dah merajuk baru nak cakap mana tak bengang yana.Qila please be honest with me please andd share with me your problem please.Yana tak akan tahu kenapa qila badmood kalau qila tak cakap masalah qila dan mungkin dengan kongsi masalah qila dapat kurangkan stress and tension qila.Qila please say it if you jealous yana layan juniors lain lebih-lebih..kalau qila tak cakap dan tunjuk macam qis yana tak akan belajar dari kesilapan sayangg!I hope you understand what i had said :).Qila yana minta maaf sebab tak pernah buat qila senyum sedangkan qila dah buat macam macam kat yana :(.Yana akan cube buat qila senyum okayy tapi yana minta maaf awal awal kalau yana tak dapat buat qila senyum.I miss you so much.Love you so much darlingg <3 <3 <3 !

Aiman Fareez

yang ini satu-satu nya adik angkat lelaki yang yana ada sekarang.I'm call him aiman.Yana tak tahu macam mana yana boleh anggap dia adik angkat yana sedangkan yana tak minta or mention pun.hahaha :D.yana tak banyak masalah dengan dia cuma yana tak berapa suke bile dia dalam keadaan marah atau tension.Thanks aiman sebab buat yana senyum tak kire la yana tengah marah,sakit or badmood.Aiman belajar dari kesilapan ye,jangan buat lagi kesilapan lalu okayy.Aiman yana minta maaf kalau yana ade buat salah dengan aiman or menyusahkan aiman or sakitkan hati aiman,yana minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki dan yana minta maaf sebab selalu buli or kacau aiman..hehe :D.


guyss yana minta maaf kalau yana ada buat salah or sakitkan hati kau orang or menyusahkan kau orang dari hujung rambut sampai hujung kaki.Yana tahu yana banyak buat salah dengan kau orang :'(.Thanks guysss ;) .



Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment