Friday, December 24, 2010

Hey guys,yana hari ini penat sangat sebab pergi cari prop untuk party lepas itu yana pergi teman member-member ini beli baju sekali.Yana ingat nak beli baju sekali tapi entah kenapa mood nak pilih baju tak ade la pulak tapi suke tengok diorang pilih pilih baju.Lawa bangat sampai lama memilih dan ade yang was-was nak beli sebab takut tak boleh pakai.Tapi perkara yang memalukan telah berlaku.Malunyaaa >_<.hahaha:D.Yana macam biase la bila dah dapat baju yang yana nak pakai mesti tanye perunding fesyen yana Along Pqa <3.Wah yana tak nak kalah ini ade perunding fesyen.Macam artis pun ada jugak..hehe ;).


Ouh ye dalam-dalam tengah yana pergi cari-cari barang tiba-tiba yana nampak bantal peluk,selipar dalam rumah and bantal ade gambar Barney.Ya Allah seronok sangat dapat tengok,dalam kepala otak ini dah mule rancang perbelanjaan dan penyimpanan duit untuk beli.Dalam tengah-tengah pikir terlintas dekat kepala yana Twins yana.Rindu sangat dengan diorang.Qis dah lama tak nampak dia online mungkin sebab dia busy dengan ko'op lepas tu dah nak masuk sekolah ini banyak benda nak preparekan :).Qila pulak dia pergi holiday dekat JB.Ingat nak message dia tapi yana tak sempat nak topupkan dia sebab yana busy sangat-sangat.Then bile nak call takut dia busy dengan family so terpakse la tahan saje rindu ini.Lagi pun 3 bulan akan datang lagi yana rase seksa.Ye la mana tau yana dapat masuk U..insyaAllah :),yana mesti susah nak contact diorang lagi.Ape-ape pun all my lil sis and bro iloveyousomuch guyss.I will miss all moments me and you guys :').






Sayang mereka:Nur Afiqah Qistina Aishah Nursya'Aqilah Aiman Fareez !!










Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment