Friday, January 7, 2011

Bila mule mengarut dekat Facebook :) !





Qhairiel Qayyim

2505 - BFF toally ! selalu back up saya ta kire saya betol atau salah ! HAHA . sangat menyanyangi kawan2 die. die pandai akaun ! super pandai ! sgt jeles ! tp,die ni skang da ramai bf , jd da poyo dahhh.HAHAA.JK .rindu die.btw,die kerja satu hari je?HAHA .die mmg rock lahh <3 you


Nur Afiqah

‎2505 . my cutie putie senior . kak . tanx for always listening to my probs . ily <3 ! hope brjaya dlm hidup ! and spm ! tanks aw for being so caring . hope we still be friends forever !


Syafa Wani

2505,senior yg rajin tegur menegur ni. badan dia keping macam model. hahaha. slalu mengejek saye Bangla. cis, dah cerah blk la. hahaha. dia jgak slalu bgi nasihat. tq yaw.. i love you


Idzham Azizan
2505: Eh nyah nie ado jgak ahahah...Err senior aku...Sngat sngat la annoying you kekekeek....Walaupun annoying tapi anda adalah senior yng bgush!!! ahahh!!!

Nur Syafiqah
‎2505 .. anda senior sy yg sangat aktif ! tegas mybe , baik hati , pyayang and responsible ... caring cute and daring .. stylo jgn lupa :D dan anda tetap senior yg pleng gempak ! beshtie :D




Amir Imran
2505.yeah ! dia ni kekadang jahat ! kawad dia paling best ! mcm MELOMPAT ! AHAHA . oke . awak suke rampas kekasih hati saye :'(.ehehe.jgn ambik hati tau?jujur nih.orang ni baik tau!jmpe je msti senyum!peramah sungguh!haha.kat muka dia,part paling aku suke,mate dia!sepet yang best!haha :D anyway,dah kuar skolah nih,jgn jd jahat plak.jd yang berjaya ntok mase depan k :D




Fanem Rahman
2505.good listener.kind.my new sis.first first ingat die sombong, tapi die okay.die mmg best.salu merepek kat wall dgn sye.die kurus!jeles gile kot.die ni sanggop dga my probs even die demam.hehe.sanggop utk adik die.kat skolah tak pena tgor die pon, rapat dlm fb ni ha.die sweet sour.haha.thanks a lot sis.iloveyou! <3<3

Farah Amirah
‎2505 - my senior dkat skola lame . dy sangat baek even kite knal mse jage kiosk tu kan . dy sangat lah caring , baek , sweet . tapi dy garang time jage kiosk , klau salah je msty kne marah . haha . btw , love you sys <3

Ira Cimoi
5516 . senior aku ouhh , muke comel :D . dye dahh abis skoolah , pas neyy x dpt jumpe :D ape2ponn gud luck in your life sis <3 :D

Najwa Husna
2505 , senior yang boleh tahan comelnye jugak :D dulu tak kenal , jumpe main pakai senyum je . ingatkan sombong , tp bolehlah . peramah gile haha . anda baik dan .......... coolest senior ! :D

Syaza Husna
2505 .hehe ,fes tu rase mcm sombong je die ni ,after spm ttbe rapat laa pulakk kan ,haha .it's good to know her ,hope laa know her better than last year ,:D

Izzani Farhana
2505. skuad ! hehe. seorang yg tegas dan agk garang. hehe. ! tapi terbaikk , top model bg org kurus. haha. igt lagi mase die tercicir telepon kat bus stop ! ish3 , seb baek azam ade. careless btol . haha.

Ariff Imran Azizan
2505-akk nie baik..die memahami perasaan junior2 die...dan die lahh akkk yg nokZ perangaimyer..die dh abis skolahh...dielahh sis yg baik akkakak

Izzati Shazwani
2505... yew ni sye da anggap cm akk sye sndry.. mle2 uh tkt nk tgur npk pown cm sbong.. last2 tgur at fB.. owg nye sgt bek .. skew tnye sye klo sye de mslh.. n yew cgt peramah... hahhaha .. p yg sedih nye yew da biz ckul.. xpat da umpe yew thun dpn.. :( ble la dpt umpe an..

Desrina Puspa
2505-dia sangat nakal & suka wat lawak macam abg kesayangan dia..huhu..dia gadis berkaca mata & sangat cute.. <3 dia suka j0in saya & nabila faryza berg0sip..hehe *sib0k je budak kecik nie *hahaha..saya selesa bergurau senda dengan dia walaup0n baru mengenali si dia.....*nice t0 meet u ma dear* <3




Nadhira Anina
2505- senang kawn ngn kau...kau la antare org yg tau aku nie miss world... hahaha... kite keje bwh 1 bumbung an(sidang redaksi)...kau baik laa... dulu aku pkir kau nie sombong gler nak mati.. tp, x pon.. kau pon msok air je rpenye... haha... keep in touch wehh...

Nabila Faryzza
2505 - first kenal dye kat myspace laa. dye add. & tibatiba cam ramah. mulamula takenal dye sape. but since bf saya ada kat pd, baru saya tahu. ouh, adik aziq. ;).dye sgt bercita cita nk smbung belajar kt uitm in accounting. & accountant wannabe. hope u get what u want adikk! wish u good luck. <3 :D

Nur Asyikin
2505. okey. what i do know bout this kiddo..hmmm she's my junior in high school. i saw her at canteen sometimes..dari jaoh la.. :D rasanya tak pernah tegur kot! sorry budak! so, shes in senior year now, good luck on spm! study hard kay! then u can choose great course in college lateR! last but not least happy new year! :D




Syaza Izzati Noor Azman
5516. my lovely sista <3  sangat_sangat_sangat baik! peramah, dlm bnyak2 seniors, dia paling sempoi! likeee :D dont forget me ya! lepas ni still boleh hangout lagi kan :D

Syafiq Shah
2505,kawan aku sorang nie..mmg sempoi..die nie mmg banyak idea lah...org penting gak dlm sidang redaksi...die nie plg ramai adik kat sekolah tuw..maklumlah...penyayang ler katekan.hehehe..senang ajak bincang n kerjasama dgn die :D



ini la sesetengah pendapat diorang pasal yana .haha :D .so dari sini korang perasaan tak yana ini nampak sombong dan garang tapi bile dah kenal tak pun kan ?so bile bile jumpe tegur insyaAllah yana akan layan .Tapi untuk lelaki agak payah la sebab batas batas pergaulan agak terhad :) .Cehh poyo je ayat .Tak ade laa lelaki ini kalau yana kenal yana layan laa nak nak yang satu kepala dengan yana .HAHA .btw ,Thank you semua <3 !


Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

1 comment: