Wednesday, January 5, 2011

HAPPY NEW YEARR !!

Assalamualaikum
hey guy's .HAPPY NEW YEAR !!sorry late .blog ini buat hal so agak malas la nak update .hehe :D
Okayy hari ini yana citer serba sedikit azam yana ;)


Azam tahun baru 2011:


1.Nak dapat result terbaik..insyaAllah kalau boleh 5A(dapat lebih..alhamdulilahh.Doakan yana okayy ;)..aminn)
2.Tak nak tinggal solat (aminn...)
3.Nak berubah kepada lebih baik dan positive :)(InsyaAllah..aminn)
4.Nak kumpul duit banyak banyak
5.Nak teruskan pelajaran pada peringkat yang lebih tinggi.(aminn...)
6.Nak beli handphone baru :)
7.Nak naikkan berat badan (PALING PENTING!!!haha :D)
8.Akan terus sayang adik-adik angkat(hurmm..ntahla)
9.Nak laptop baru :)
10.Nak DSLR !!
11.Nak mp3 baru (aminn..)
12.Cinta(insyaAllah kalau terbuka pintu hati ini ;)..doakan yana dapat yang boleh bimbing menjadi lebih baik dan elok..aminn)


itu je lah kowtt .yang part akhir tu yana tak berapa sangat pikir sebab now yana lebih pikir pasal pelajaran dan cita-cita bukan CINTA.Tapi kalau ia datang telah membuka hati ini tanpa disedari yana terima dengan redha okayy ;).Pasal result pulak yana agak risau sebab takut ape yang yana target tak capai tapi tak mustahilkan.Moge-moge azam tahun ini menjadi realiti..aminnn :)






Sayang mereka:Nur Afiqah,Syafa Wani,Fanem Rahman,Qistina Aisyah,Qila Shah,Aiman Fareez!!






Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment