Friday, January 7, 2011

Dugaan :)

Kawan kawan please stop say yang aku rapat dengan budak junior sebab ada udang disebalik batu !!!Guy's i'm not like that okay !Aku rapat dan sayang dia orang bukan sebab abang dia ke,dia kaya ke or anything else .Please la kalau setakat abang tu ,abang aku pun hensem jugak !Kalau sebab kaya memang bodoh la aku nak rapat dengan diorang !Aku bukan kaya nak layan orang kaya !Please la stop think like that !I HATE IT !!!!!

Aku tak tahu ape yang kau orang nak sebenarnya tapi tak apa la aku biarkan saja la cakap cakap kau orang sampai kau orang rasa puas .But remember jangan sampai nak kutuk kutuk belakang ,aku tak suke !Tak puas hati just see me andd we discuss about it .THANK YOU VERY MUCH !!


Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment