Monday, January 10, 2011

My Dream :))) !

Assalamualaikum ,Hey guysss !!

Hari ini yana nak story sikit pasal dress-up yang yana ingin-inginkan.Dah lame yana buat post ini.Tak post sebab nak edit edit sikit.Then,nak tambah gambar yang yana dah ambil from my icon ;).Sorry guys ambil gambar tak cakap tapi bukan nak buat jahat.hehe :D.Yana anak sulung perempuan so nak berfesyen ini agak slow laa.Then,dulu yana ini jenis tak pikir sangat pasal fesyen,main pakai sarung je kalau nak keluar..haha.But after yana dah habis sekolah ini hati yana dah terbuka nak lebih berfesyen.Firstly,yana nak tunjuk artis yang yana jadikan icon fesyen yana.hehe :D






Dia ini Yunalis Zarai tapi pasti semua kenalkan ?Yana suke sangat cara dia berpakai dan bertudung.Dia ini pandai main dengan colour.Dia ini bukan saje pandai nyanyi sahaja tapi pandai dalam pelajaran.Yana memang tabiklah dengan dia ;) .


She's Scha Al Yahya.Wow she's so amazing.Dia ini simple.sempoi andd cool saja.Tapi cara pemakaian dia memang tak pernah spoil kan hati yana.Sometimes she's sexy but no so sexy right?Yana suke dia sebab semangat dia dan dia ini sangat sangat la selamba dan sempoi dekat luar.I love you scha <3 !

My Stylish Fashion !

    

Yana nak kenalkan ini Wan Nursyafiqah.Dia ini sepupu perempuan yana yang sulung belah ayah.Yana harap kau orang paham la ye?hehe :D.Sekarang yana banyak tanya pasal fesyen dekat dia.Mana tak nya tengoklah dia so amazing right?Lepas ini yang selitkan lagi dia dan kawan kawan dia yang sangat sangat  la menawan.Setiap kali yana online dekat Facebook never ever miss look them picture's.Tapi yana paling TAK SUKE kalau dia perkecilkan diri dia sendiri sebab bagi yana dia dah cukup menawan dan tertawan ;).Dia ini rajin bagi cadangan dekat yana suruh pakai macam itu  laa ini laa tapi yana belum sempat lagi nak bershopping sebab yana sekarang tengah sibuk dengan lesen kereta dan cari kerja.Sorry so much along ;).Btw,along jangan pikir pasal gemok ke kurus ke cantik ke tak ke sebab bagi waa along dah cukup sempurna dan lawa.I love you so much along <3 !Yana tak nak cakap banyak banyak sebab susah nak describe along ini sebab dia dan kawan kawan dia sentiasa lawa,sempoi,style andd YOU ROCK GIIRLSSS !!

      



   

She's member and her ;)
SAYA SAYANG DIA SANGAT SANGAT <3 <3 !!










Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

1 comment: