Wednesday, January 26, 2011

My Meaningful Weekend

Hari tu yana hangout dengan cousin tercinta dan kawan kawan mereka .Cousin yana yang join sama-sama nisa,kyra dan jihah manakala kawan kawan mereka yang join aina najihah,hanny,ain aisyah,abang hanny .Tapi agak sedih sikit laa sebab masing-masing dapat lepak kejapp jee .Kyra lepas makan jee blaa .Itu pun tergesa gesa sebab kena balik Jelebu .Hanny dengan abg dia pusing-pusing lepas tu jumpa kita orang terus balik sebab nak balik kampung .Baru nak lepas rindu kawan lama .Tak apa laa hanny lain kali kita borak borak ye .Ohh kyra saya amat merinduimu .HAHA .Aktiviti kita orang agak meriah laa tanpa mereka yang terpaksa pulang awal .


Mula-mula kita orang berkumpul depan Popular .Yana,nisa dengan jihah datang sekali sebab dia orang lepak rumah yana awal 2 hari .Sebab khamis malam itu ada majlis dekat sekolah so alang-alang tu dia orang tidur saje rumah yana sebab senang nak bergerak .Sebelum gerak selipar jihah putus disebabkan kaki dia sama saiz dengan yana .Yana bagi pinjam selipar yana tapi yana terpaksa pakai wedges .Tapi time balik perhh terasa sakitnya pakai lama-lama kasut tinggi ini ,letih teramat !Sampai-sampai je kena drop sebab kita orang datang lambat .Nasib baik aina dah beli tiket wayang untuk kita orang dulu .Kita orang dah decide nak tengok cerita Khurafat .Kelakar gila bila ingat balik masa kita orang dalam panggung .Walaupun,kita orang tengok cerita seram tapi kita orang satu panggung boleh gelak-gelak .Macam macam budak-budak ini buat lawak .Ada yang terkejutkan kawan kawan sendiri laa .Ada yang bersin time semua baru lepas terkejut tengok babak seram laa .Masing masing supporting ,orang Seremban memang terbaikk laa ;) .HAHA .


After wayang kita orang decide nak makan sebab masing masing kelaparan .Perhh tak payah cakap la pasal perut .Dah macam macam lagu dia orang koir .HAHA .Jihah ajak makan SR tapi masing-masing gaji tak masuk lagi so cadangan dia reject .Last last kita orang cousin cousin decide makan dekat Pizza Hut sebab jihah nak tunaikan janji dia pada yana .HAHA .Finally jihah belanja tapi yana dan kyra support la sikit .Perhhh perut aku keriangan dapat makan Pizza Hut .Time order mamat yang ambil order muke dia mirip seperti junior yana sorang tu .Sumpah mirip !Tapi muka dia matang sikit laa .Yang tak boleh tahan yana main main mata dengan dia walaupun dia tak perasaan sangat .Sumpah yana cair dengan dia !Tapi macam biasa la itu hanya angan angan sahaja .Ingat nak ambil gambar dia sebab nak bezakan dengan junior yana tu tapi tak sempat pulak .Tergelak cousin yana tengok bila yana dah mula pikir pasal cinta .What CINTA ?!!Ohh memang tak laa sedara .Sorry laa babe .No cinta cinta .Buang masa dan sakitkan hati jee nanti .Entah laa yana pun tak paham sekarang .HAHA :D .Okayy guyss lupakan ,jangan layan ting tong yana ini .Yana memang suka masuk bakul angkat sendiri pastu berangan .


Lepas makan jihah ajak main bowling .Yana dan nisa pun onn je laa .Kyra kena gerak balik ,kesian dia tak dapat join .Hurmm tak apa laa darling nanti kita lepak lepak lagi okayy ;) .Aina dengan ain dia makan FC lepas dia orang decide tak nak join sebab dia orang nak buat aktiviti lain .So kita orang gerak pergi bowling .First game nisa menang yana second jihah third .Perhhh dah lame gila yana tak main bowling .Lebih dari 6 tahun tak silap yana .Disebabkan yana tak puas hati kalah so yana decide nak main second game tapi lawan dengan nisa sahaja .Second game i'm the winner !See the leg laa .HAHA .Yana memang power pun .Heshhh apa ini yana mula la nak syok sendiri ini .Kalian jangan layan yee .hihi :D


After bowling kita orang main game game dekat situ .Ingat nak karaoke tapi yana batuk time tu .hihi .So main je la game .Sumpah enjoy !Aina dengan ain balik sebab ade hal .Yang tak boleh tahan kita orang ye ye semangat main game kereta .Jihah la ajak ,mula mula tak nak sekali beli token banyak main game kereta jugakk .HAHA .Lepas tu main basketball time tu malu gila .Bayangkan kita orang main baling saja lepas tu ada bola sampai tercampak keluar laa .HAHA .Malu tapi seronok sampai gelak tak ingat dunia .Tapi sayang tak banyak gambar dapat tangkap sebab bateri camera tak ada pulak .But it's okayy kita orang enjoy sangat .

Kami sedara yang saling membantu,memahami dan saling berkongsi .Katakan sahaja ape saje rahsia pasti tahu ;) .Yana bersyukur mempunyai sedara mara yang ramai dan sekepala .Alhamdulillah :) .


Sebelum kyra nak pulang kena tangkap gambar dahulu ;) .I miss you darling <3 !





Makan time !!!Sangat suka time ini .Terlalu banyak gelak tawa di sini .Guyss ingat tak ape yang berlaku dekat sini ?HAHA .Thanks to Khairun Najihah for the Pizza Hut ;) .I love you <3 !


Gambar ini diambil secara spontan tapi lihat semula gambar ini .Ada cerita disebalik gambar .HAHA .Apa ini jihah longkang ?


Bowling time .Ini laa gambar yang sempat kami ambil .Thanks to Allah because make my weekend so wonderful :) .Thanks again guys ;) .

That's all for this entry .I hope you guys enjoy .Kalau rasa jemu dan muak baca entry yana yang tak berapa menarik ini tak perlu baca okayy ;) .Yana tak kisah .HAHA .Take care guys .Bubbyee ;) .


Sayang mereka ------->


Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment