Wednesday, February 16, 2011

JPJ test !

Hey guys :( .Kalau tengok animation tu so dapat agak laa kan my JPJ test suck !DAMN !!Mana tak nya mana yang dia pangkah tu semua sama je dekat orang 'KANDAS' hari ini .Perhhh angin gua .Uncle tu cakap biase la benda ni dah biase berlaku .huh !So atas sebab 'KANDAS' ape lagi yana terpaksa la REPEAT balik .Sabar je laa ye .Okay laa for this entry malas nak tulis panjang panjang .Entry ini buat yana bosan .HAHA .Bukan bosan tapi sebenarnya bengang .hihi :D .Thanks for spend your time to read my blogg ;) .
Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

1 comment:

  1. laaa, yana! cmner leh tak lepas ni? takpe. takpe, next time, try harder k. gudluck ;)

    ReplyDelete