Friday, March 4, 2011

Petang Jumaat ;)

Semalam aku macam biase la petang petang ajar budak kawad kaki .Petang semalam kejapp ujan kejapp tak so agak rimas laa sebab kena beralih alih tempat latihan .Last last berlatih jugak dekat perhimpunan tapi semalam tak banyak bersuare laa sebab suara tak berapa betul lepas tu sakit badan sebab salah tidur .Walaupun mak kata tak payah pergi tapi biase la gua 'dogil' ,pergi jugak sekolah .Budak budak ini dah mula mantop tapi satu je laa .Diorang ini malas .Malas nak angkat kaki,paras tangan,bersuara andd malas nak berlatih or ulangkaji dekat rumah .Letih tahu tak ajar benda yang sama .Tapi tak ape la hadapkan je laa .HAHA .Tengah tengah latih nampak pulak Fanem datang main netball .Mule mule tak perasaan pun budak comel ini main netball pakai selipar tapi bile Daus bising bising dekat Fanem andd Teacher Fae baru perasaan .Bantai dok perli andd gelakkan Fanem sebab nampak terseksa .HAHA .Lepas tu Daus bising dekat Fanem suruh pakai selipar terus aku berpaling pandang kaki Fanem .Eh eh budak ini kang luka kaki tu baru tahu tapi dia okayy tak ada ape jadi .Semangat budak budak netball main sampai dalam ujan pun diorang redah .HAHA .Bagus bagus boleh menang ini :) .Then Fanem cakap nak balik sama ,aku on jee sebab selalu gerak balik pun dengan dia .Tibe tibe Daus andd Aliff ajak lepak SM .Aku ape lagi on je la duit aku dah bawak .HAHA .Seronok kott lepak dengan diorang .Tapi Fanem orang first kena tegur sebab makan tak pandang kiri kanan .Tu betul betul lapar tu .Bantai kitorang tergelak .HAHA .Layan budak budak ini story mory pasal kem sarjan sumpah kelakar andd syok wokk .Tengok jam dah pukul 6.30 ape lagi kitorang gerak balik laa .Btw thanks Aliff for roti john nanti sis belanja korang pulak eh ;) .

Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment