Tuesday, March 1, 2011

Stop it !

Helooo follower !Sedih bila niat kita yang baik di pandang serong.Okayy yana cerita sikit eh .Sekarang ini tiap tiap petang yana isi masa dengan mengajar budak budak kadet polis kawad .Kesian mereka sebab tak banyak pelapis then terpaksa belajar benda yang sama .huh .Lagipun yana free tak ada buat apa kan petang .Dari yana asyik membuta baik yana keluarkan peluh petang petang kan?Daripada asyik mengumpul lemak jee !Tapi sedih bile niat yana disalah ertikan .Antara kata kata 'dia' pada saya....

1.Kau saja nak dapat namakan ?
2.Kau nak glamour kan ?
3.Kau nak jumpe adik angkat kau kan ?
4.Kau saja nak ramai orang puji kau ?
5.Kau ingat budak budak ini suke kau ke ?
6.Kau ingat budak budak ini nak ke hadap kau ?

dan banyak lagi .Kau orang please stop say like that !arghhh .Kau orang bayangkan kalau kau orang kena ?Sedihkan ?Sakit hatikan ?No 3 aku mengaku !Sebab aku sayang mereka seperti adik kandung .Aku tahu laa kau orang jealous tapi tak perlu sampai macam itu .Btw thanks si Z sebab kuatkan balik keyakinan yana walaupun hati ini dah hancur nak terus ajar budak budak itu .Tapi macam selalu orang cakap "berani kerana BENAR!".Lagipun tak akan nak buat separuh jalan dan tinggalkan macam itu saja sebelum bagi tahu mereka kan .InsyaAllah yana tak akan give up dengan kata 'dia' .Smile andd think positive always :) .daaaa .
Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment