Tuesday, March 29, 2011

Weekend of School Holiday

19 Mac 2011 hari yang yana and cousin cousin hang out .Korang bayangkan dari hari Isnin lagi kitorang dok rancang jadi ke tidak sebab masing masing jauh lepas tu ada yang kerja pulak .But,finally kitorang jadi keluar juga tapi Keyra tak dapat join sebab kerja .Agak sedih la sebab dia tak dapat join .Then,Hanny memang mula mula nak join tapi tak dapat pulak..sedih lagi .So yang jadi Yana,Nisa,Jijie,Qila and Sepet(Tahir) .Kitorang gerak lambat sebab Nisa and Jijie sampai dari KL around 11 lebih .So sampai sana around pukul 12.30 tapi betul betul masuk JJ pukul 1.00 .Korang tahu cari parking je dah nak dekat half an hour tau .Sebab weekend kan lepas tu school holiday so agak ramai la manusia di situ .Jangan tak percaya saya yang baru dapat P ini parking dekat Roof Top Parking okay !Hebat kan saya ?hihi .okayy yana stop bangga !


So sampai terus pergi beli ticket wayang citer Hikayat Merong Mahawangsa(HMM) .Perhhh sit penuh siott tinggal sit depan je so kitorang bermuafakat nak jugak tengok citer tu .Kitorang duduk sit 4 dari depan .huhu .Tak ada la sakit sangat kepala ini .Gua cakap sama lu citer tu memang terbaik wokkk tak payah cakap la .Gua bagi 5(*****) bintang .Memang hebat dan best la citer tu .Tapi agak ngilu la bile tengok darah then tikam sana tikam sini .Yana ini tak ada la fobia or takut tengok darah .Cuma kalau dalam aksi begitu saya agak ngilu laa .hihi .


Lepas tu kitorang decide nak makan dulu sambil tunggu Sepet datang dari Terminal One .Kitorang decide nak makan dekat Food Court je sebab Nisa nak tunaikan janji dia nak belanja saya sizzling .Auwwww <3 saya dah lama teringin nak makan baru hari tu dapat makan .Tengah tengah makan saya terserempak dengan kawan saya yang agak lama tak jumpa TAPI kan .Dia bukan dengan family or kawan perempuan but a GUY !Woww i'm so shocked when i saw her and HIM .Btw,congrats dear,jangan clash lagi ye .Letih aku tengok kau bertukar boyfriend .HAHA .


Tepat lepas makan Sepet sampai so Yana,Jijie andd Qila malas nak kacau orang bercinta melepaskan rindu kitorang pergi main game dekat area bowling tu .Tapi tak lama pun kitorang main just nak lepaskan kempunan Jijie andd Qila nak main itu .Sebab Nisa andd Jijie nak balik KL hari tu jugak .So after habis token kitorang stright pergi Roof Top Parking .Tapi agak kelakar dah sampai atas baru perasaan kitorang tak buat Auto-Pay lagi .HAHA .Lawak lawak but Nisa and Sepet sukerela pergi turun balik buat Auto-Pay .Penat turun naik banyak kali .HAHA .


Wah time turun dari Roof Top Parking tu gua cakap sama lu gabra wokk .First time right mesti la ade gabra sikit .hihi .But seronok tau parking atas tu sebab banyak tempat kosong .hihi :D .Yana gedik !Tapi paling tak boleh lupa before hantar Sepet at Terminal kitorang singgah station minyak .Saya jarang isi minyak sendiri so bila nak isi tu gabra la kan sebab tak tahu belah mana main tarik je la tiba tiba yang terbuka BONET .Okayy tak ape la saya buka la tempat isi minyak tu .Lepas isi minyak stright jalan,korang tahu apa yang saya LUPA ?Lupa nak TUTUP BONET .hahaha so dalam jem jem kat seremban tup tap tup tap la bonet tu sampai dekat terminal baru tutup .Sungguh malu ye disitu .Dah la P lepas tu bonet terbuka pulak tu .HAHA .But itu semua sweet memory for me andd guys :) .
Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment