Saturday, April 2, 2011

Hari Yang Ingin Dielakkan :)

Asssalamualaikum .Ehhh tunggu.....jawab la salam saya dulu .hehe :D .Apa ?Korang nak tahu apa maksud tajuk saya atas ini ?Waitt.....I will tell you .Apa apa pun saya minta maaf sebab dah lama tak update blogg .Okayy back to topic .23rd of March 2011 is the day !What day ?Keputusan SPM I keluar la apa lagi .huhu .Mula-mula sampai tangan dah sejuk pastu jumpe pulak junior junior ku yang disayangi .Fuhh !bertambah nervous la saya :D .Then,yana chill dulu dan lepak lepak dengan my friends iaitu Qayyim,Ekin,Zaty,Miza,Syuhada,HEMY dan sehubungan dengan itu .Okayy dah dengar itu ini,pengetua pun sampai .Masing masing dah berdebar dan mula takut .Dah panggil nama 5A keatas dan nama saya tak tercalon .Fine !Saya punye kerisauan dah membuak buak .Then pergi dekat cikgu dapat saja result I'm CRYING !First,memang sikit pun tak sangka yang akaun yana dapat A dan layak terima sijil LCCI .Second,subjek yang yana target A tak dapat .Hanya sipi-sipi saje :) .Third,tak sangka my science pun A .That's why I'm CRYING .Dan untuk pengetahuan kalian saya sangat DOWN almost 3 days .Saya frust sampai hari yang yana ambil result tu yana HAMPIR accident with car .Not once but TWICE !Can you imagine if yana tekan minyak saje berlanggar la saya dengan kereta itu dan tergadai la nyawa orang itu atau saya dan duit mak ayah saya .Huh !3 hari juga saya tak drive dan paling jauh area area kedai sebab still remember that moment .This moment give me guide to more be careful when drive and always focus !REMEMBER IT !!Macam mana result saya ?Yang dah tahu tu,tahu saja lah .Yang tak tahu pandai pandai la teka ye .That's all .Thanks Allah for the spirit for my new life .Thanks for my parents,big family(cousin,aunty andd uncle) andd friends because give me support andd advise to me for more enthusiastic .Dari sini saya dapat tahu mana kawan yang benar benar kawan kita dan mana yang bukan kawan kita(tak ikhlas) .That's all .daaaa .Assalamualaikumusalam(jawab tau...hihi :D) .

Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment