Friday, May 13, 2011

Happy Birthday Putry !!

Another one birthday girl.. :)


Tu diaaa...birthday girl on 3rd May 2011
Mana satu dia nyeee???Laa awat hang pa semua kalut sangat ini?
Mana satu dia ka?Yang pakai baju putih merah tu laa..aish hang pa ini loklak laa.hehe :D
Betul bahasa cheq ini ?Hahaha .Bahasa Penang marii....
Happy birthday Putry .May Allah bless you .
Birthday yang ke.......15 la cheq .
Good luck PMR .Do the best andd beat the rest yeahh
Semoga berjaya di dunia dan akhirat .

Macam mana cheq kenal dia ?Dia ini junior cheq.Cheq mula rapat dgn dia bila dia jadi awek adik angkat cheq yang lelaki tu .Alaaa...si Aiman tu la.Aish sloww la hang pa ini.Cheq ini dgn sapa je Aiman couple cheq sokong asal berkenaan andd pandai hormat cheq cukup laa.Ambuii macam cheq pulak mak Aiman tak.Hahaha :D .Biasa laaa...cheq ini kalau bab Aiman jaga sikit.Dia okayy je dengan cheq.Time dia masih couple dgn Aiman cheq la orang tengah depa.Cheq la dok banti mereka.Dan dengan cheq la putry selalu kongsi citer.Biasa la adat bercinta mesti ada perang punye.Bila perang dah start habeh bergegar la dunia kan .hehe :D .Apa apa pun happy birthday yo Putry.Jangan dok leka dek cinta naa.Love you <3 !




psst:Baca post ini dalam bahasa Penang naa..macam Mami Jarum tu .Baru meriah sikit naa..Haha .Kbai .

Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment