Tuesday, May 24, 2011

Happy Birthday Qila !!

Hey guyss !Entry kali ini pasal birthday girl on May !
Lamanya tak update..Kesulitan untuk masuk sesawang blogg ini membuatkan tertangguh saya nak update entry baru .Wahh ayat yana tak nak kalah ini .Hahaha .Okayy back to STORY okayy .Not December ;)


Birthday girl on 8th May 2011
Birthday dia yang ke 15 .hehe :D
Happy Birthday Nursya'Aqilah Bt Mohd Shah.
No I/C ************ .Tak akan IC pun nak .Haha :D
Btw may Allah bless you dear .
Good Luck PMR .Do the best andd beat the rest okayy ;) .
Staright A's okayy .You already promised right ;) ?
Semoga Qila berjaya di dunia dan akhirat.
Semoga apa yang Qila idamkan akan menjadi kenyataan.
Dah berjaya jangan lupa sis tau !Jangan sombong okay !
You're my sister.Dia sangat sekepala dgn yana .Last year I had best moments with her and his twins and also his ex BF.Hopefully this year I will get back that's moments with them.Saya rindu sangat kenangan last year .Dia tahu macam mana saya sayang dia last year sampai sekarang .Cume sekarang cara kami sudah berlain sikit .Saya tak nak kacau dia study sebab this year dia PMR so saya tak nak ganggu dia .But miss all moment with her .Qila saya sangat rindu awak :'( !Aset dia yang paling penting bagi saya pipi dia yg comel tu .Awww <3 !Saya suke cium pipi dia .Saya sangat sayang dia walau apa pun terjadi.Dengar tu Qila!Apa apa pun Qila Happy birthday okayy ;) .Your present coming soon okay.Be strong Qila!Apa pun masalah atau dugaan semuanya boleh selesai dan ada hikmahnya.You can share everything with me okayy darling.Jangan simpan sorang sorang ye dear because your family,me,Qistina andd Yena always beside you dear.Study smart okayy.Jangan lupa janji :) !I'm always love you .Take care.Love you till the end of my life.muaxxx .xoxo <3 .







Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment