Friday, May 13, 2011

Happy Birthday Qis !!

Hey guyss !Entry kali ini pasal birthday girl at the end of April !
What April ??Lamanya tak update..Ketandusan ayat mula merebak ketika diri dalam kekecewaan .
Wahh ayat yana tak nak kalah ini .Hahaha .Okayy back to STORY okayy .Not December ;)


Birthday girl on 29th April 2011
Birthday dia yang ke tettttt .hehe :D
Happy Birthday Qis aka Girl
May Allah bless you dear
Good Luck PMR .Do the best andd beat the rest okayy ;) .
Staright A's okayy .You already promised right ;) ?
Semoga Girl berjaya di dunia dan akhirat.
Semoga apa yang Girl idamkan akan menjadi kenyataan.
Dah berjaya jangan lupa sis tau !Jangan sombong okay !
You're my sister.Dia sangat sekepala dgn yana .Last year & last 2 year I had best moments with her and his twins.Hopefully this year I will get back that's moments with his twins.Saya sangat sayang dia walau apa pun terjadi.Dengar tu Girl!Apa apa pun Girl Happy birthday okayy ;) .Your present coming soon okay.Be strong Girl!Apa pun masalah atau dugaan semuanya boleh selesai dan ada hikmahnya.You can share everything with me okayy darling.Jangan pernah terpikir yang tak ada sapa sayang awak ye Girl because your family,me,Qila Shah andd Yena always beside you dear.Study smart okayy.Jangan lupa janji :) !I'm always love you .Take care.Love you till the end of my life.muaxxx .xoxo <3 .


Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment