Thursday, June 23, 2011

Bercelaru dan sakit hati :|

Assalamualaikum andd heloo follower!Petang tadi yena datang rumah jumpa aku nak ambil pen. drive Putry dan kitorang ada la bual-bual sikit.Ya Allah petang tadi rasa macam nak menangis dan perlukan someone duduk depan aku dan dengar apa yang aku nak cerita.Apa salah kami sampai macam ini semua boleh berlaku.Banyak hati dan perasaan orang aku kena jaga.Tapi aku tak tahu hati dan perasaan mana yang aku harus dahulukan.Sebab semua yang terlibat semuanya penting dalam hidup aku dan aku sayang semua orang.Aku tak pernah terpikir pun soal hati dan perasaan aku sendiri sebab aku nak orang sekeliling aku esspecially orang yang aku sayang bahagia.Dan tak nak sakitkah hati diorang tapi bak kata orang "kita tak boleh puaskan hati semua orang".Semoga Allah memberi kekuatan untuk aku hadapi semua ini.Thanks Keyra,Yena andd Aiman sebab tak pernah jemu dengar semua ini.Thanks a lot :)

pssttt:Sorry readers kalau entry kali ini bosan.Tapi kalau tak suka boleh angkat kaki dari sini ye.Bubyee.See you next entry ;).
Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment