Friday, June 17, 2011

For PLKN girls (PART II)

Salam readers!Now yana nak sambung part II for this entry pulak.Kalau ikut perancangan kitorang gerak pergi Sunway Pramid but tukar sebab si Jijie sibuk nak pergi Mid Valley so Yana dan Keyra follow je la.Then tiba-tiba Nisa cakap dgn Yana yang dia ajak Sepet tak apa kan?Yana tak ada hal sebab Yana tak ada hak nak halang,lagi pun diorang dah hampir 2 tahun tak silapp couple tak akan tak boleh terima lagi kott.Lagi pun apa salahnya diorang couple lagi pun Nisa tak pernah nak berahsia sangat dgn Yana.So Yana tak kisah...lain la dia dgn Sepet buat benda tanpa pengetahuan Yana.Haishh pantang betul Yana!Opss ter-over pulak :p.Hihi ;).Sebab itu dah jadi macam adat resam kitorang.Kalau nak hangout ke dating ke apa ke,mesti kitorang tahu andd pastinya BERTEMAN!Walaupun kita kenal dan ada sedikit kepercayaan pada dia tapi kita kena ambil langkah hati-hati jugak kan?Hihi :D

Okayy back to my entry!Mula la Yana merepek.Ishk3 apa daaa.Haha :D.Mula mula rancang around 9.30 above kitorang gerak.Tapi my auntie ada marhaban then uncle andd abang Juan tak sampai sampai lagi.So deal dgn auntie around 11 o'clock kalau uncle tak balik call her.She's will send we to Mid Valley.Okayy tepat pukul 11.05 o'clock uncle(ayah dia) tak sampai lagi,Nisa terus call auntie(ibu dia).But her mum not pick up that call untill 11.30 o'clock.Baru la auntie angkat tapi auntie cakap dia nak balik.Tapi dah pukul 12.00 tak jugak sampai sampai dan dalam pada masa yang sama uncle pun balik.Mula mula frust jugak abang Juan tak nak hantar :(.But lastly he want send we to Mid Valley.Masing masing terus siap dan reaksi muka terus berubah menjadi ceria :)))).Abang Juan bagi 10 minit je untuk siap.Sungguh kejam!Haha :D.Nasib baik la semua dah mandi kalau tak..memang cancel la kan.Haha :D.Sampai around 12.30.Okayy first time sampai situ reaction kejapp cool kejapp excited.Why?Sebab jumpe benda yang sangat saya idamkan andd impikan!Haha :D.Biasa la nafsu shopping semakin membuak-buak.Haha :D

Round round semua yana saw pashmina stall .Okayy yana memang nak beli pashmina pun tapi dekat Seremban banyak choice but tak ada yg berkenan dek hati andd very expensive price at Seremban then there.Yana andd Nisa memang gila shawl sikit so kitorang borong la.Borong?Ambuii banyak nye yana .Eh tak ada la 3 saje.Bermonolog pulak yana dekat sini.Sambung balik story.After that,Jijie cakap dia nak beli hadiah Mother's day for her mom .Then pergi MAKAN.Part ini memang rimas pluss bengang!Kitorang makan McD,dekat sana perhhh memang pack dengan orang sampai kena berdiri lama la jinjing makanan sebab tak ada tempat.Punye la lama berdiri dekat situ sebab Cina tu dah nak sudah makan tapi orang tu boleh ajak member dia duduk dekat situ dan diorang tunggu Cina yang baru duduk tu habis makan sambil diorang borak-borak.Damn!Dia dah nampak kita tunggu diorang punye la lama boleh lagi buat macam tu.Ini la orang yang paling aku benci.Memang kena penangan jeling aku yang tajam andd maki la kan(tapi dalam hati je).Weyy beragak la kau dah nampak kitorang ini penat berdiri dgn jinjing 3 dulang yang penuh kau boleh buat palat pulak.Aish sabar je laa -.-.

After that,we'll decide nak main bowling.Wahh part ini favourite yana sebab bowling ini main dia sempoi andd rilexx je.Tak boleh tension sangat nanti ke LONGKANG.Hahaha :D.CosmicBowl memang superb giler!!Time yana main bowling tu tema dia "Cosmic Bowling with Colour in The Dark Concept".Concept bowling ini like disco laa..memang sumpah superb!Nanti tgk pic okayy ;).Kitorang main bowling one game only sebab my cousin nak cari hadiah for his "adik angkat".How about me?Yana beli handbag cause my handbag tali dia dah putus dan kadang kadang yana perlukan jugak handbag for keep my things.Dah beli segala bagai,abang Juan call we'll nak balik naik train or him pick up us.Setelah dia fikir-fikirkan we'll decide abang Juan jemput.VVIP kan kitorang?Haruslah nama pun VVIP!Hahaha :D.Opss ter-over lagi sekali :p.

Betul kata abang Juan yang Yana akan rimas tempat ramai orang ini.Pening tu ada la tapi puas hati ;).Otw balik tu aku TER-tidur pulak,penat gila kott -.-.Tapi dalam yana TER-tidur tu yana tahu cousin cousin yana gelakkan yana esspecially Jijie.Yana kalau tengah penat lepas tu tidur memang buruk sikit rupo eh :D.Lepas tu perangai yana ini bergolek je kereta around half an hour mulo la yana membuto tapi kadang tu tak sampi half an hour pun yana dah LOLAP!Hahaha :D.Okayy see you next entry part III.Bubyee.Assalamualaikum :).

psstt:Punye la lama cerita ini baru nak update.Dah naik berhabuk "Edit Post" ini.Hihi ;).

Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment