Monday, June 20, 2011

For PLKN girls (PART III)

Salam follower.For entry kali ini yana nak cerita yana pergi hantar my cousin Nisa pergi PLKN pada 16 Mei 2011.What Mei?Punye la dah lama cerita baru nak story.Hihi biase la yana suke perap lama lama baru nak story.Hahaha :D.


Dalam pulak 8.00 o'clock kita orang dah gerak pergi Putrajaya.My uncle andd Nisa satu kereta terus pergi pusat pengumpulan manakala my auntie,Jijie,Yana andd Keyra pergi office auntie dulu.Area Putrajaya jugak but lain arah dengan Nisa.Putrajaya kan besar tempatnya.Sampai office auntie tak tunggu lama terus punch card dia then terus naik lif.Okayy dalam lif tu auntie ada cakap yg ada sorang akak dalam life tu rupa dia macam yana.Wahh gitu tapi akak tu more beautiful than me.Dia putih dan muka dia bersih je.The same of us,we wearing spectacles.Hahaha :D.


Okayy habis cerita pasal tu.Tak habis pulak nanti cerita pasal akak tu je.Hehe.Sampai dalam office auntie terus print surat rayuan sebab kawan uncle andd wan cu nak.Dah selesai print semua bagai terus pergi dekat pusat pengumpulan peserta-peserta PLKN.On the way pergi sana Nisa call bagi tahu dekat area mana andd she's say nobody at there.Mano tak eh sampai tepat tepat pukul 9.00.Orang Malaysia ini bukan semuanya on the time nak nak lagi pasal PLKN ini :D.So auntie cakap tak apa la.Baru semangat sikit -.-.Memang semangat auntie.Hahaha :D


Sampai sana sementara tunggu orang lain daftar kitorang lepak lepak dekat situ.Yana apa lagi dengan novel yang baru beli malam semalam dalam keadaan terkejar-kejar andd nak cepat,memang kusyuk la kan.Jijie sampai naik takut andd rimas sebab kejapp kejapp yana sengih sengih kejap kejap tergelak kejap kejap geram andd sedih.Okayy sumpah yana memang mendalam baca novel tu :D!Novel apa?Korang ini semua nak tahu tau!Haha."Lafazkan Kalimah Cintamu" by Siti Rosmizah.Memang terbaikk semua novel novel dia :).


Dah settle semua peserta daftar diorang dibenarkan masuk bas.Time tu dah rasa sedih je.Rasa kejap sangat kitorang spent time :(.Time bas nak gerak ada la sorang peserta ini nak ke tandas pulak .Punye la lama pintu bas tu terbuka.Bila pak cik tu dah tutup baru nak pergi -.-,dah la tu pergi ekau main lamo laie.Sabor je laa~.Around 11 o'clock macam tu laa bas tu pun pergi .Sedihh babe :'(.Rindu Nisa weyy.After that,uncle,Jijie.Yana andd Keyra gerak pergi Alamanda.Makan A&W semua pastu singgah kedai Nose.OMG !!!Purse,handbag andd shoe super duper lawa lepas tu ada sale pulak.Ingat nak beli but don't have money la.Hahaha :D.Disebabkan uncle ada..tak ada la kami merayap lama..Malu >_< .


Okayy that's all for this entry.Nantikan part IV gambar gambar saja ;).Bubyee u'olls :).Assalamualaikum .


Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment