Wednesday, June 22, 2011

Happy Birthday to ME ♥ .

Salam readers!Hari ini yana nak story sikit my birthday andd suprise birthday yang berlaku this year.It's was the best moment :D.Aku sendiri tak sangka semua ini dan tak berharap apa-apa pun sebab dalam kepala hotak ini asyik fikir pasal sambung belajar.Dan alhamdulillah aku dah ada tempat untuk belajar :).Dan dalam-dalam risau aku still buat countdown birthday aku sendiri.Gedik kan aku!Hahaha :D.Biar la aku punye FB ;).
Ada 2 suprise yang aku dapat.Dekat bawah nanti aku ceritakan satu-satu ye ;).

That's me.I'm wearing exotic pink shawl.Haha ;).

First suprise yang aku dapat pada hari jadi aku pada 25 Mey 2011.Pada siangnya my sister tersayang(Kak Sha) belanja aku wayang cerita "Nur Kasih".Kita orang tengok dengan Mak Teh andd Apis.Awww sedih sedih cerita tuh :'(.Menangis woo.Orang cakap tak bestt tapi aku tengok best je.Diorang tak ikut kott Nur Kasih yang episod punye itu sebab tak terasa sangat :).After that,kita orang pusing pusing kejap then choww gerak Tesco pulak,Kak Sha nak beli pencuci muka dia.Lepas pusing-pusing kita orang choww.Otw nak pergi makan Mak Teh cakap dia nak solat dulu dekat station minyak.After solat kitorang gerak makan dekat Johan Tom Yam area Senawang tu.Tak sangka pulak Mak Teh nak belanja makan sebab aku imagine lepas tengok wayang jalan-jalan kejap then balik.Alhamdulillah rezeki aku hari tu.Itu namanya tuah hari jadi.Hahaha ;D.Thanks Mak Teh,Kak Sha andd Apis.Thanks a lot guys ;).












Sampai rumah around 8.30 o'clock macam tu.Lepak lepak dengan family sambil tengok tv semua.Adik dengan abang sibuk cakap pasal cupcake.Pelik jugak aku pehal pulak dengan diorang =='.After that,aku tanya abang mak beli cupcake ke?Adik ajak bergurau dikata mana ada.Lastly aku nekad nak tengok dalam refrigerator.OMG!!!I saw cupcake tulis Yana 18.Awww terharu gila :').Aku lari naik atas salam mak ayah then suap diorang cupcake.Touching nihh :').Dalam hati satu hari tu memang teringin nak someone give me cupcake.Lastly my adik bagi cupcake.Awww suke suke <3.Thanks a lot guys.Family is everything to me andd my sisters and brother adopted is second important person to me <3.

Second suprise yang aku dapat pulak,2 hari lepas my birthday yang berlaku dekat kompleks.Memang tak terlintas langsung akan dapat kejutan tu.Khamis malam jumaat tu Syafa ajak pergi kompleks pastu Fanem nak follow tapi dia nak 'dating'.Aku pulak tak kisah lagipun dah lama jugak tak lepak dengan diorang dekat kompleks walaupun ada yang tak suke aku lepak dengan diorang tapi bak kata Aiman jangan pedulik apa diorang cakap :D.Sampai sana tak nampak Qila,Syaza andd Eyka yang lain.Yang nampak Cimoi andd Halimah the geng je.Disebabkan tak nampak diorang,aku dan Yena terus pergi court badminton jumpa Aiman.Syafa andd Fanem tah mano-mano.Hihi :D.Malas nak tegur dia sebab sebelum aku sampai tu dah bertekak dengan dia.Alah gurau-gurau gaduh biasalah tu.Tengah-tengah minta maaf dengan Qila sebab tersombong dengan dia,Yena dan Aiman dah missing gone.Qila pulak keluar kejap katanya nak pergi dekat Cella.

So aku lepak dalam tu dengan Dayah.Dah rasa lama sangat diorang missing,aku apa lagi pergi la keluar sekali nampak Aiman pegang belon isi air.Berlari aku masuk court balik tanya Dayah diorang ada rancang apa-apa tak?Dayah cakap tak but sebenarnya dia hanyalah berlakon.Dayah memang pandai berlakon!Hahaha :D.Hana masuk dia ambil handphone aku kasi dekat Eyka then dia bawak aku keluar.Korang tahu keluar je aku dari court budak-buda ini baling belon tu dekat aku.Aiman baling je pecah sebab dia baling ke bawah.Belon mahal so susah sikit nak pecah.Hahaha :D.Aiman paling semangat kenakan aku pastu Yena,Syafa,Fanem,Qila andd Hana.Ekau main lagi diorang sihh ;).SEMANGAT!

After that,diorang tutup mata bawak aku masuk court balik.Buka je mata nampak cake.Awww lagi sekali terharu gila :').Rasa nak menangis.Tapi rasa lagi sedih bila Qistina(Girl) tak ada time tu.Dia pergi kem pengakap.Memang masa dapat tahu rasa nak berjurai air mata ini.Tapi tahan je sebab tak nak tunjuk dekat diorang yang aku sedih.Sampai rumah baru aku menangis bila ingat balik Girl tak ada tadi.Dan seperti biasa AIMAN FAREEZ yang paling kejam.Dia yang paling banyak celit cream cake dekat muka aku.Qila Shah pun jadi mangsa.Kesian dia sampai bergolek-golek.Sorry sangat sangat Nursya'Aqilah -_____-.Makan kek semua lepak dengan diorang dekat luar.Aiman dengan Qila dah baik balik.Saya suke :))).Andd aiman sorry sis tertengking Aiman time tu pulak -_____-.

Thank a lot for mastermind or yang paling banyak sediakan semuanya Qila Shah.Thanks jugak pada yang lain Aiman,Syafa,Yena,Hana,Fanem,Syaza,Eyka,Cella,Cimoi,Dayah dan Halimah andd the geng for the suprise birthday.Thanks a lot Fanem for the chocolate,Syafa for the cute giraffe(Saya suke giraffe tu..cute bangatt) andd Hana for the roti puding(Yummy..sedap :D).That was amazing moment that I had <3.Sis tak akan lupakan korang dan semua ini.InsyaAllah.Ini la hari yang paling bahagia sis :D.For Qistina its okayy darlingg,jangan sedih Girl tak dapat join.Girl tetap dalam hati yana :-* .Loveyou guys a lot <3 !

psstt:Dalam link ini ----> My birthday <3 ada gambar suprise birthday yang berlaku dekat kompleks ;).



Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment