Sunday, June 26, 2011

Heloo follower!Kalau ikutkan entry sebelum ini aku tak berapa nak okayy kan mood aku.Ini aku nak sambung sikit.Aku tak tahu apa salah aku sampai macam ini sekali berlaku.Lastly aku cerita dengan Y.Sumpah aku cakap balik tu aku menangis dan rasa puas!Segalanya aku dah kongsi dengan dia.Tapi aku tahu ramai tak suke aku rapat dengan Y.Nak buat macam mana kan aku tak boleh ubah orang tu.Itu hak masing-masing :| .Dan aku tahu wall bawah ini pasal aku.


Aku tahu aku dah menyusahkan banyak orang.Aku mintak maaf sangat sebab aku dah banyak menyusahkan dia I.Tapi itulah aku,bila orang marah aku gila gila.Aku akan cepat rasa bersalah sangat walaupun aku tak tahu apa aku dah buat.Aku tak nak sakitkan hati orang yang aku sayang itu sebab aku cepat serba salah tapi tak ada sapa pahamNO ONE!Wey aku sayang dia I & II gila gila so jangan burukkan diorang depan aku.Jangan marah diorang dengan apa yang diorang dah buat dgn aku sebab aku tak ambil hati sangat.Aku telan saja apa saja yang diorang lakukan.IT'S OKAYY!But please jangan burukkan diorang depan aku.Diorang tak salah tolong paham guys.That's all :'(.Bubyee.



psstt:Sorry entry membosankan tapi ini la kehidupan aku so kalau korang tak suke just go okayy .Thanks follower :) .

Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment