Thursday, July 7, 2011

I'm The Winner!!!

Heloo follower !Meh dekat sikit cerita dah nak bermula :D.Apa kena mengena tittle dengan entry ye.Hurmm...'I'm the Winner'.Okayy let's begin :).

Family sebelah mak aku ada 9 adik beradik.Dalam ramai ramai cucu nenek aku ini ada 4 orang yang sebaya dengan aku(termasuk aku) :).Kitorang tak ada la buat perjanjian or beating or whatever just selalu sebut kita tengok sapa menang katogeri "Paling lama single" or "Paling payah nak couple".Lebih kurang macam tu lah.Dah lama tau benda ini kitorang deal around 4/5 years macam tu.Yang tersenarai dalam perjanjian ini aku,Nisa,Keyra and Fawwaz.Tapi tak ada deal menang dapat duit ke apa just saje gurau gurau ;).


First LOSER ;) !Hihi

So dipendekkan cerita dalam tahun 2007/08 si Keyra ini dah couple dengan "Abang Polis".Tapi cara couple diorang ini lain skit.Agak complicated and privacy sikit.Dia couple dah lama tapi aku rasa macam diorang ini tak couple pun ada.Nak contact pun payah dan itu menyebabkan sukar untuk percaya "Abang Polis" ini.Biasa la kitorang memang rapat sejak dari kecil lagi so semua benda sedih ke,gembira ke,mendatar ke,gossip ke and news ke mesti kongsi sama-sama.So apa jadi dekat keyra,kitorang tahu.Memang tak ada harapan lah si Keyra ini nak menang.So you lose in this deal.Hahaha :D

Hi.Nisa :D!!

Next is about Nisa pulak ;).Dia ini pun dah couple jugak around 2009/10 macam tu lah.Mula mula kitorang tak suka dia couple dengan Tahir aka Sepet but dah lama lama,dah boleh terima ;).Diorang ini okayy je.Agak romantik and to concerned with privacy.Kalau diorang gayut memang tak dengar walaupun tidur satu katil.Perhhh dahsyattt!Hahaha :D.So funny :p.Tapi yang penting dia pun dah kalah okayy sebab dia dah COUPLE.Hahaha.

Next is about Fawwaz.It's quite surpurised when i know this news!

OMG!!!Quite surprise o.O

Nak tahu kenapa aku cakap terkejut bila aku tahu?Sebab si Fawwaz ini memang susah nak cakap pasal CINTAN ini.Nak cerita dekat dia pasal CINTAN CINTAN ini pun payah,inikan pulak dia nak cakap pasal CINTAN ini.Perhhh memang terkejut la kan bila 2 July 2011 aku buka profile tengok dah relationship dengan someone ini.Tergelak sampai berair mata dibuek eh bilo tengok tu.Memang tak sangka.Dah hampir 3/4 years dia tak cakap pasal ini tiba tiba dah ada dah.Memang jadi hot newss antara kami kami lah kan.Sampai akak dia tak percaya bila aku cakap.Sumpah excited andd terkejut.Apa apa aku slatue la dengan kau.Diam diam ubi berisi kau ini!Hahaha :D.Patutlah lately ini jiwang semacam je.Haih Fawwaz fawwaz!Apa apa pun "Congrats yeahh!!" andd "Selamat Datang ke Dunia Percintaan".Hahaha ;)


Next is about me!Aku nothing change!I'm still single and tak berminat sangat bab bab ini walaupun aku layan novel-novel cinta or lagu cinta ini tapi tak terpikir untuk ke arah tu.Sebab apa?Orang cakap sebab aku keraskan hati aku ini.Sebab lain...aku ini fobia dengan cinta.Eh yeke?Dah sahkan?Hihi ;D.Sumpah lawak!Hahaha.Ada jugak cakap aku ini langsung tak nak bagi ruang lelaki kenal aku.Eh eh kawan kawan laki aku yang lain rilexx je kenal aku.Haha.Aku belum berminat la.Nanti nanti je la ye ;).Dan disebabkan aku suke bagi alasan dan jawapan yang sama,aku jugak dicop "Sombong!".Heloo braderrr lu tak puas hati dengan gua jumpe depan depan la -.-.Dah gua kata belum berminat tu paham paham je la -.-.



So kalau ingat balik katogeri dekat atas tu means I'm the winner right?Yes I'm!Jangan jealous okayy u'ollss :D.Wahhh ter-over pulak!Hahaha.Kita tengok ye guyss sampai bila saya jadi juara bertahan :D.Masing masing bila cakap pasal ini bengang je.Gua dah cakap memang gua akan menang,TAK PERCAYA!So now dah terbukti kan kan?So any comments?Hahaha.


psssttt:That's all for this entry!Tersengih-sengih macam kerang busuk buat entry ini.Hahaha :D.
Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment