Saturday, July 16, 2011

July GiveAway

Assalamualaikum readers,ini adalah contest besar-besaran buat kali pertama hana nak buat okay tanpa melengahkan masa.Tajuk contest ini adalah 'Kau Sahabat Kau teman' oleh hana , syafa dan yana.



syarat-syarat penyertaan :
  1. anda wajib follow blog hanasyafawani dan yana 
  2. contest ini adalah terbuka untuk sesiapa saja yang berminat dan hanya untuk perempuan..
  3. buat satu entry bertajuk July Give Away:Kau Sahabat Kau Teman by Hana,syafa dan kak yana
  4. copy banner kat atas letak dekat entry anda.
  5. ceritakan tentang sahabat baik anda . gambar anda dengan sahabat anda atau gambar sahabat anda itu saja wajib diletakkan.
  6. ceritakan tentang sahabat anda contoh: perangai dorang,fizikal dorang
  7. ceritakan dugaan apa yang anda pernah tempuh sama sama
  8. ceritakan pengalaman paling manis anda dengan sahabat anda.
  9. wajib copy syarat-syarat ini dan copy senarai sponser.
  10. wajib tagkan contest ini dekat kawan-kawan anda sekurang-kurangnya 2orang (diorang mesti tahu tentang contest ni)
  11. lepas dah buat entry tinggalkan link dekat komen dekat post ini.



Kami jugak akan menyediakan hadiah-hadiah yang menarik antaranya:-

  •  contact lens (untuk 2 orang)
  •  baju couple untuk best friend
  •  earfone cartoon(korang boleh pilih)
  • shawl
  • pashmina
  • dan sebagainya kami akan bagitahu di pertengahan contest ini

dan senarai sponsor-sponsor kami

senarai-senarai sponser:
  1. Husnaman Lens Shop
  2. FazUnique Collection
  3. many presents from kak yana
  4. Lovely Lil Efashion
  5. Topup from hana
Pemenang akan dipilih secara random dengan hasil nukilan yang menarik.Jom sertai contest kami ;) !

Thank you :)

Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

46 comments:

  1. wah . buat contest :) NAK JOIN boleh :D

    ReplyDelete
  2. http://momodomowinky.blogspot.com/2011/07/contest-july-giveaway-kau-sahabat-kau.html

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Ieda join! harap bertuah.
    http://proudtobeieda.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html

    ReplyDelete
  5. http://mysuperduperhero.blogspot.com/2011_07_01_archive.html#6926409370739560110

    messy join sudaa . ^^

    ReplyDelete
  6. hyy i've join this.. jopely i win it
    http://deardiary5ruziskandar.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html

    ReplyDelete
  7. Thanks semua sebab join .mai mai join ramai ramai ;)

    ReplyDelete
  8. http://diagadisberkacamata.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by_17.html

    FATIN JOIN!!

    ReplyDelete
  9. http://flywithmystory.blogspot.com/p/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman.html

    syahirah join

    ReplyDelete
  10. selesai. mmg like byk2 :}

    http://kisahsikera.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html

    ReplyDelete
  11. yunk i join!
    http://missnuhablogger.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html
    hope i'm the lucky one!=)
    tenx for da contest!

    ReplyDelete
  12. http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2011/07/july-giveaway-kau-sahabat-kau-teman-by.html

    hehe joined

    ReplyDelete
  13. wunny join...
    sahabat yang bermula dari status musuh, bertukar jadi sahabat baik...hehehe

    http://cikwunny2410.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html

    ReplyDelete
  14. http://eurofea91.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html

    ReplyDelete
  15. http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2011/07/july-give-away-kau-sahabat-kau-teman-by.html

    Join :)

    ReplyDelete
  16. http://ashiterucuk.blogspot.com/2011/07/july-giveway-kau-sahabat-kau-teman.html

    sya join :)

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. join :D

    http://aimiotherblog.blogspot.com/2011/07/giveaway-kau-sahabat-kau-teman-by-hana.html

    ReplyDelete
  19. join..=)

    http://farhanahadzlan2.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html

    ReplyDelete
  20. yaya join. >.<

    http://hatikejari.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html

    ReplyDelete
  21. sis :) check this out >,<
    http://superbordinary.blogspot.com/2011/07/july-give-away-kau-sahabat-kau-teman-by.html

    ReplyDelete
  22. join (:

    http://dinie-aainaa.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by_20.html

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. Asssalammualaikum nd Hai :)
    Surely saya join . Thanks Read it <3
    http://nurinisak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. TAKE NOTE : I'M IN!!!

    http://syitahstafa.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html

    ReplyDelete
  27. http://sweetcuppucino.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html

    joinned :)

    ReplyDelete
  28. I had join this contest ! Like this contest very much ! Buat saya lebih sedar pentingnyee seorang kawan ! :] Terimakasih ! :D
    http://c-dottbeepbeep.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html
    # Harap sudi bace :]

    ReplyDelete
  29. http://thetreasurethings.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html

    sye join :) sorry kalau bnyk meleweh xD n thanks 4 read it..

    ReplyDelete
  30. http://syimaharun.blogspot.com/2011/07/july-give-away-kau-sahabat-kau-teman-by.html

    JOIN. SELAMAT MEMBACA :)

    ReplyDelete
  31. done joined :)

    http://arfahajleaya.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html

    ReplyDelete
  32. aten join !

    http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html

    ReplyDelete
  33. join

    http://pinkummi.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html

    ReplyDelete
  34. bile due date contest nie ? ape2 pown da join http://zero-is-nothing.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html#more

    ReplyDelete
  35. zaty join..=)

    http://cikedispedas.blogspot.com/2011/07/july-giveaway_25.html

    ReplyDelete
  36. join....

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/july-giveaway.html

    ReplyDelete
  37. Syeera join :D

    http://syahiraclerky.blogspot.com/2011/07/july-give-away-kau-sahabat-kau-teman-by.html

    ReplyDelete
  38. hii :)
    wanna join this too :)

    http://syunathegadis.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html

    ReplyDelete
  39. ble due date eh?
    based on n3 la nie eh?

    ReplyDelete
  40. Cik reen join.. cik reen ase da post kat ruangan komen kamoo nie sebab cik reen da lame follow kamoo... tapi bile check balik xde pulak.. pelik3.
    bile due date nie?????

    ID Folower : NurReen

    http://duniacikreen.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html

    ReplyDelete
  41. join :)

    http://vanillaicegirls.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html

    ReplyDelete
  42. sye nak join yee..ni link sye...
    http://shasengal.blogspot.com/
    hopefully sume syarat2 sye ikut..hehe

    ReplyDelete
  43. http://shasengal.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html
    ney link tok entry contest..^^,

    ReplyDelete
  44. http://feelingsanasini.blogspot.com/2011/07/july-give-away-kau-sahabat-kau-teman-by.html

    aKak,saya baru tahu contest niyy.Takpa ke saya join 31 july walaupun lastnya harini ?

    ReplyDelete