Sunday, July 10, 2011

Karangan BM!!!!Haha

Assalamualaikum :).Hello follower!Entry kali ini special sikit sebab entry kali ini untuk someone ;).I'm happy when get a news from her.That's such amazing and awesomeee ♥.






It's begin on 23rd June 2011 when Hambali IM me on FB and say "yana...member ko Iffah uh form bpe?" and "minat ar..haha".Itu la ayat pertama dia dekat aku.Tak ada ubah punye.Original punye...Hahaha.Aku jawab la apa dia tanye then dia minta tolong aku kenalkan dia dekat kau kan?Aku mula-mula tak berani cakap dekat Ayu sebab time tu dia lepas frust.Dua hari lepas tu Hambali rasa macam aku tak mulakan langkah lagi (sebenarnye memang pun just cakap dekat kawan kawan dia je,dekat Ayu belum pun actually) dia pun mulakan langkah dia sendiri.Terus terang dia cakap dekat Ayu "Saya suke awak".Dia cakap macam tu lepas dengar lagu Akim.Pengaruh Akim la ini kan :D.


Then,dia minta aku teruskan so disebabkan dia dah mulakan langkah aku pun mulakan langkah aku pulak :D.Aku sampaikan lah hajat dia dekat Ayu.Terkejut aku bila baca balik ayat aku tu.Satu je reaction aku "Umakkaii panjang eh,dah macam KARANGAN BM dah aku tengok".Serious weyy aku taip je sampai semua ayat dalam kepala otak aku dah habis idea baru aku stop menaip.Then bila baca balik nak kasi ayat tu betul baru perasaan panjang mak datuk!Hahaha :D


Tapi alhamdulillah Ayu terima dengan baik hajat dia tu.So tugas aku dah selesai untuk sampaikan amanah orang so tak ada la rasa bersalah sangatkan.Dan selepas daripada itu,mereka sendiri yang selesaikan tapi aku awal awal dah bagi warning dekat dia.Bukan aku je bagi Syafa pun bagi ;).Kan Syafa kan?Hihi.Yelah aku tak nak la apa pernah jadi dekat Ayu jadi balik sebab aku dapat tengok bertapa down nye Ayu lepas pada itu.






On 6th July 2011 mereka pun bersatu...wahh ayat tak boleh blaa ini :D.Perhhh dengan satu cabaran segalanya menjadi lancar.Ini gara-gara lagu Marry you-Bruno Mars la ini ;).Tergelak-gelak Ayu dengar walaupun sumbang mambang tapi lagu and suara tu jugak lah yang buat Ayu cair.Hehe ;).Btw congrats to them sebab bersatu.Hahaha.Yang penting this Warning for Hambali:-


1.Jangan pernah 'game'kan dia
2.Jangan sakitkan hati dia
3.Jangan ganggu pelajaran dia
4.Jaga dia elok elok
5.Kalau dah tak sayang or anything lepaskan dia dengan cara elok.
6.After that,jangan kutuk kutuk dia


Itu je WARNING aku dekat kau,bali.Aku percaya kau so jangan hilangkan kepercayaan aku ye!Have a nice loving day okay ;)


Credit to Ayu & Hambali 


pssstt:Entry ini khas buat Ayu sebab aku ada terlibat sama.Wahh aku nak interframe ini :D.Hahaha.Bubyee.See you on next entry.Have a nice day everyone.Assalamualaikum :).
Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

No comments:

Post a Comment