Tuesday, July 12, 2011

Mega Giveaway by Yana & Cik Putih

Assalamualaikum,

Malam ini yana tak ada idea nak update blog.So apa lagi skodeng blog orang lain pulak,then baca Kak Nabila punye blog.Dia ada cakap pasal contest ini.Wahh bestlah contest ini.Nak try joinlah walaupun baru first time join so why not right?Kita cuba dulu kalau tak menang itu boleh dijadikan sebagai pengalaman.
Hihi :D


Okay inilah contest yang yana cakap itu.Contest ini ada SYARAT-SYARAT nya tau!
So kalau nak tahu apa syarat-syarat dia just klik saja banner dekat atas ini kayy ;).

Lepas yana check it out banner.Wow best sangat sangat sangat dan sangat dia punye hadiah.Tertarik yana jadinya :D.Antara hadiah-hadiah yang akan Cik Yana & Cik Putih bagi adalah:-

senarai sponsor :
  1. Scarf Sweethoney
  2. Wirda Azurainie.  
  3. Droplet House
  4. Lens Mania
  5. Ayu-Raudhah Shawlstore
  6. Nora Nabella
  7. Applepinkbow
  8. Syafeika Edora
  9. pixel mania
  10. Wan Hazel 
  11. Momo Chan Collection 
  12. NHL Colloection
  13. Kei Seinchi
  14. Sya Razali 
  15. Aimi Craft 
  16. Habibi Hamid
  17. Shawl Az 
  18. Imann Abdul
  19. Aan Boutique
  20. KZ Nabihah Boutique
  21. Ciktiqz Adamaya
  22. Tri Fa
  23. Kittyshawls


Best kan hadiahnya?Say "thank you" semua dekat Cik Yana & Cik Putih.Ada rezeki saya menang insyaAllah.Aminn... :)

Saya nak tag:-

Jom join guys.Ada rezeki kita memang la ye.Amin :)


Suka?Ce comment sikit.Thanks :) !

4 comments:

  1. ok sayang, sis dah join jugak. hehe :)

    ReplyDelete
  2. Hey , ain singgah cini . plez kumen entry ni .

    http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html .

    tq . hihi

    ReplyDelete
  3. penyertaan sudah di check.
    thanks for joining.
    Gudluck ! ^^,

    ReplyDelete